Allmänna försäljningsvillkor

Vid beställning av Tryckdig.se godkänner du följande allmänna försäljningsvillkor.
Version 2.0 2019

 

Betalning

När du gjort din beställning får du ett bekräftelsemail med betalningsinstruktioner. Svensk moms med 25 procent ingår i alla priser på hemsidan. Gällande priser är i svenska kronor (SEK). Betalning sker enkelt och säkert via Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave och GlobalSign som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Läs mer om Payson här: www.payson.se


Leverans

Från det att betalningen har registrerats i vårt system levereras dina beställda varor normalt inom 14 dagar. Skulle din beställning dröja längre vänligen kontakta kundtjanst@tryckdig.se. Leverans sker med Postnord Sverige AB.

 
Avbeställning och ångerrätt

Du har rätt att ångra och annullera din beställning så länge du inte betalat. I och med att du erlagt betalning gäller inte ångerrätt enligt distansavtalslagen vid postorderköp, då alla produkter hos Tryckdig.se är individuellt utformade och specialtillverkade för varje kund. Varan kan innehålla tryckfel, och Tryckdig.se frånsäger sig allt ansvar för vad ett sådant skulle kunna ställa till med.

 
Reklamation

Det är lämpligt att du kontrollerar din vara vid ankomst för att verifiera att denna är riktig och felfri. Skulle din vara mot förmodan uppvisa allvarliga kvalitetsbrister ersätter vi den givetvis med en ny. Kontakta oss på kundtjanst@tryckdig.se snarast, därefter skall den felaktiga varan återsändas till oss. Returer får ej ske utan att du kontaktar oss först. Om en vara från tryckdig.se däremot skadats i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till Postnord (0771-33 33 10), dock senast inom 7 dagar.

 
Personuppgifter

Genom att lägga en beställning samtycker du till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister. Vi garanterar att ingen annan än tryckdig.se använder uppgifterna för marknadsföring. För fullständig information om hur vi använder dina personuppgifter vänligen läs mer under vår GDPR policy.

 

Kopiering och efterbildning
Allt innehåll på Webbplatsen såsom databaser, texter, grafik, bilder, logotyper och varumärken ägs av eller är licensierat till Tryckdig.se och utgör immaterialrättsligt skyddad egendom.


Force majeure
Tryckdig.se har ingen skyldighet att ersätta användare av Webbplatsen för något som kan vara ett brott mot dessa användarvillkor om avtalsbrottet uppstått på grund av omständigheter utanför Tryckdig.se:s kontroll. Exempel på sådana händelser är naturkatastrofer, allvarliga tekniska fel, krigstillstånd, konflikt på arbetsmarknaden och avbrott i internetförbindelse.


Övrigt

Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Tryckdig.se lider ekonomisk skada, kommer att polisanmälas. Tryckdig.se friskriver sig från tryckfel i eller fel i information inmatad av kund gällande produkter, samt förbehåller sig rätten att när som helst ändra tekniska specifikationer och priser. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet. För bästa resultat skall föreskrivna krav på bildkvalitet efterföljas. I och med uppladdningen av ett foto / en bild bekräftar du även att du har rättigheterna till fotot och att det inte bryter mot svensk lag. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. andra omständigheter har Tryckdig.se rätt att häva köpet och återbetala inbetalda belopp på bästa sätt.


Tryckdig.se / Larry Limited AB, Juditsgatan 8, 21459 Malmö, Orgnr: SE559002785901, Innehar F-Skattebevis