Företagsalmanackan, en perfekt giveaway!

Almanackan är en perfekt giveaway till era kunder och leverantörer, eller varför inte stärka företagsandan genom att ge en till era anställda. Egen design på framsidan och 4 st fotosidor med plats för bilder på tex. personalen.

Den innehåller 12 Månaders veckoplanering och ni bestämmer själva när ert kalenderår sätter igång. Välj färg och design på veckouppslagen, ni kan till och med lägga in förtryckta "reminders" på specifika datum.


Almanackan håller standard filofax format, A5 dvs. 140 x 210 mm och är ca 12 mm tjock. Detta gör att man enkelt tar den med sig överallt, samtidigt som man har gott om utrymme för sina anteckningar. Almanackan har ett skyddsomslag i frostad plast, allt för att den skall tåla lite slit och släng.

Ni kan välja att designa den helt och hållet själva här på sidan, vid större volymer kan vi enkelt ta fram ett förslag till er.

Möjligheterna med almanackan är många, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. För offert, vänligen maila på: offert@tryckdig.se