Frågor och svar

Om jag beställer min almanacka  i augusti, måste jag då betala för de månader på året som redan gått?

Absolut inte! Du väljer själv startdatum på din almanacka, dvs skulle du beställa din almanacka i augusti, så väljer du det som startdatum. Din almanacka löper då från augusti till augusti. Smart va ;-)


Jag skulle vilja ge bort en almanacka som present, kan man köpa presentkort?

Ja vi säljer elektroniska presentkort. Gå in via länken på förstasidan och beställ mellan 1-10 presentkort åt gången eller klicka här ;-)


Vad menas med veckouppslag?

Med veckouppslag menas att varje uppslag i almanackan är en vecka, dvs måndag till och med söndag.


Jag trycker på startknappen för att börja designa, men ingenting händer, vad gör jag för fel?

Troligtvis inget fel alls, men du måste försäkra dig om att din webbläsare tillåter pop-up fönster. Om den inte gör det så får du troligtvis en liten gul list högst upp i fönstret, klicka på den och godkänn pop-up fönster från denna webbplatsen, så skall det fungera.


Hur betalar man?

När du gjort din beställning får du ett bekräftelsemail med betalningsinstruktioner. Betalningen görs sedan enkelt och säkert via Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via VISA kort, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar: Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Så fort vi får in betalningen skickas ett bekräftande på detta till din mail.


Hur lång är leveranstiden?

Efter att vi mottagit din betalning tar det normalt 14 dagar, men vi försöker naturligtvis skicka den till dig så fort som möjligt.


Kommer almanackan direkt hem i brevlådan?

Ja, vi skickar alla våra försändelser med Posten, så de skall leverera den direkt till din brevlåda.


Hur gör jag om jag vill ha fler bilder och en logga på omslaget, går det?

Om du vill göra ditt helt egendesignade omslag eller egna bildsidor kan du göra egna pdfer och ladda upp. Förslagsvis görs detta i ett bildbehandlingsprogram såsom Illustrator eller Photoshop. Ladda sedan upp dem i bilduppladdningen som vanligt. Snyggt, enkelt och personligt. ;-)


Kan man beställa både visitkortsficka och den sneda plasthörnfickan?

Absolut, dessa skickas med så du kan klistra in dem själv, det finns plats för båda beroende på hur du sätter dem, men insidan bak i kalendern är en smart plats för dessa.


Hur funkar den där "smarta snodden"?

Bak på almanackans plastomslag finns det 2 st små hål, man sticker in snoddens metallankare genom hålen på så de stannar där. därefter drar du bara snodden runt om almanackan, så håller snodden ihop almanackan om du har den i tex väskan.

 


Om du skulle ha fler frågor än nedanstående är det bara att maila oss på kundtjanst@tryckdig.se, så svarar vi så fort som möjligt.